SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA IMA ČUDAN HOBI! Orijana se bavi tanatopraksijom: Ulepšava tela pokojnika! Bizarno, da bizarnije ne može!

Argentinka ima strast prema beživotnim telima

Instagram Orijana Sabatini

Argentinska pevačica i manekenka Orijana Sabatini pre dva meseca se udala za dugogodišnjeg momka, argentinskog reprezentativca i fudbalera Rome Paula Dibale.

Javnost je Orijanu najviše, međutim, upoznao kroz intervju koji je dala italijanskim medijima, a u kome je iznela neke šokantne detalje iz svog privatnog života.

Argentinka je pričala o željama i strastima koje ima prema beživotnim telima i poslu mrtvozornika koji je oduvek sanjala da radi.

- Volim i smatram da je uzbudljivo biti u prisustvu beživotnog tela. Moj san je bio da postanem mrtvoznornik. Ne znam kako to da objasnim, ali uvek sam bila fascinirana da vidim beživotno telo - rekla je Orijana.

Argentinka je položila test za tanatopraksiju. U pitanju je metoda koja omogućava usporavanje procesa raspadanja leševa tehnikom balzamovanja.

Šta je konkretno njen posao? Orijana koristi razne hemikalije koje mogu da uspore raspadanje tela preminulog. Uklanja razne tekućine iz tela pokojnika ili ulepšava rane ukoliko postoje. Takođe, bavi se estetikom lica, odnosno šminka pokojnika, ali ga i oblači u skladu sa poslednjim modnim krikovima.

Instagram  Orijana Sabatini i Paolo Dibala

Argentinka je medijima ispričala i da je jedno veče Dibala išao sa njom do mrtvačnice. Fudbaler je planirao da provede veče uz TV i odgleda neke utakmice, ali je na kraju gledao kako njegova supruga ulepšava pokojnika.

Orijana i Paolo su počeli da se zabavljaju od 2018. godine. Bavi se muzikom, karijerom na televiziji, kao i onom u svetu manekenstva, a veliku pažnju je svojevremeno privukla i izjavom da je biseksualka.

Kurir sport

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SPEKTAKL U RIMU Dibala predstavljen navijačima Rome  Reuters