NIKOM NIJE SVEJEDNO NA MARAKANI! Glazer: Znamo kako se naši protivnici osećaju u tunelu, želimo među 24 najbolje ekipe u Evropi!

Glazer tvrdi da nikom nije svejedno na Marakani

Www.crvenazvezdafk.com

Izraelski golman Omri Glazer konačno se poslee višemesečne pauze vratio na gol Crvene zvezde na meču protiv Napretka.

Glazer je spreman za veliku  utakmicu protiv Benfike u Ligi šampiona koja je na programu u četvrtak od 18:45.

"Mnogo sam se uželeo punih tribina, kao i atmosfere koju prave naši navijači. Branio sam u subotu, ali protiv Benfike nas očekuje spektakl. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a očekivanja su mi pozitivna. Nema sumnje da je Benfika odličan tim, ali bio sam u Zvezdi i prošle sezone i znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz čuveni tunel na Marakani, a onda i čuju huk tribina. Nikom nije svejedno da igra u takvoj atmosferi i to je naša najveća prednost", istakao je Glazer za klupski sajt.

Cilj je barem da se izbori baraž.

"Izuzetno treniramo i potpuno smo spremni za utakmicu. Sa nestrpljenjem isčekujemo četvrtak, jer su utakmice Lige šampiona, pogotovo na Marakani nešto posebno.Borićemo se za naše navijače, ali i za naš klub, sve sa ciljem da dobrim rezultatom počnemo ovosezonsku Ligu šampiona. Protivnici nam nisu laki, ali idemo utakmicu po utakmicu. Biće makar četiri spektakla na Marakani, gostujemo takođe sjajnim timovima i borićemo se da budemo među 24 najbolje ekipe u Evropi.
Izazovno je, ali verujem u tim", zaključio je Glazer.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Liga šampiona, Zvezda - Siti, sat vremena pre početka  MONDO/Dušan Ninković