FANTASTIČAN GEST LIVERPULA: Redsi na San Siru sa crnom trakom zbog tragično preminulog navijača!

Liverpul nosi crnu traku na meču Lige šampiona

Magi Haroun / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Liverpula u okviru prvog kola Lige šampiona gostuju Milanu u Italiji, a pred ovaj meč stigla i jedna tragična vest.

Navijač Liverpula star 51. godinu poginuo je u Milanu nekoliko sati uoči početka utakmice Lige šampiona u kojoj se sastaju italijanski i engleski klub.

Italijanski mediji prenose da je 51.godišnji navijač, poreklom iz Irske, pokušao da pređe autoput A4 u blizini aerodroma, kada je na njega naleteo automobil. Njegovo ime nije objavljeno, a mediji prenose da je u džepu imao ulaznicu za "San Siro", gde se od 21 čas igra meč 1. kola Lige šampiona.

Liverpulov navijač je uspeo da pređe tri trake autoputa pre nego što je udaren. Mediji tvrde da su u njegovom društvu bile još dve osobe, a sumnja se da su to njegovi rođaci. Kada je policija stigla ta dvojica su pobegla sa mesta nesreće.

Nesreća se dogodila nekoliko sati pred utakmicu, kada je navijač pokušavao da stigne do hotela gde je i rezervisao smeštan. Njega je navigacija nasamarila, poslala ga je u loš smer, a on je želeo da pređe autoput.

Uspeo je da prođe tri trake, da bi potom stradao. Pored njega su bile još dve osobe, koje su i pobegle nakon što se dogodila ova nesreća.

Zbog toga, Liverpul će nositi crne trake na ruci, kako bi odali počast ovom stradalom navijaču.

Kurir sport