IBRAHIMOVIĆ JAVNO PROZVAO MILAN ZBOG LUKE JOVIĆA! Pomenuo Srbina pa izgovorio hit rečenicu: Kada lav ode, mačići dolaze, a kada se lav vrati...

Zlatan Ibrahimović je govorio o lošem startu Milana u Ligi šampiona.

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Čuveni Šveđanin je gledao poraz "Rosonera" na stadionu "San Siro" od Liverpula. Milan je stigao do vođstva već u trećem minutu, ali je tu prednost ispustio brzo i do kraja prvog poluvremena gosti su imali prednost.

Milan nije ličio na ekipu koja može da se takmiči sa najboljima, a i Ibrahimović je svestan toga.

"Nismo počeli kako smo hteli, ali s strpljenjem ćemo ostvariti naše ciljeve. Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama", rekao je nekadašnji centarfor, a potom se osvrnuo na činjenicu da Luka Jović nije registrovan za utakmice Lige šampiona.

"Žao mi je Jovića koji je ispao sa spiska. Otkako sam prihvatio da više ne igram, ne propuštam teren, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš da se vratiš".

Ac Milan 

Imao je i zanimljivu poruku koja je definitivno u njegovom stilu.

"Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana".

Govorio je i o rečima Zvonimira Bobana koji je poručio da ne zna koju funkciju Zlatan obavlja u Milanu.

"Čak ni Boban ne zna koja je moja uloga Sada ću da objasnim. Moja uloga je jednostavna, podrazumeva puno razgovora. Ja sam glavni, ja sam šef i svi ostali rade za mene. Miševi nisu unutar ekipe, oni su izvan nje", rekao je Ibrahimović.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Dušan Tadić, Zlatan Ibrahimović  Instagram/afcajax