UEFA BILA U POSETI MARAKANI! RAZLOG JE NEVEROVATAN: Fudbaleri Crvene zvezde pod budnim okom ljudi iz Niona

Crveno-beli obavili zvanično fotografisanje za Ligu šampiona

Www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde polako, ali sigurno privode kraju pripreme za premijernu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone, protiv Benfike u četvrtak od 18.45 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Www.crvenazvezdafk.com 

Dva dana pre meča, na Marakani su boravili predstavnici medija sektora UEFA. Tačnije, fudbaleri Crvene zvezde obavili su zvanično fotografisanje za ovogodišnju Ligu šampiona.

Ako je suditi po fotografijama koje su objavljenje na zvaničnim nalozima FK Crvena zvezda, raspoloženje među fudbalerima crveno-belih bilo je više nego dobro. Posebno je prednjačio nasmejani Nemanja Radonjić, mada ništa originalniji nisu bili ni kapiten Uroš Spajić, Rade Krunić, Silas, Brazilac Bruno Duarte, Korejac Seol, Mirko Ivanić, ili fudbalski reprezentativci iz Slovenije Vanja Drkušić i Timi Maks Elšnik.

Www.crvenazvezdafk.com 

Crvena zvezda će ove sezone u novom formatu Lige šampiona odigrati osam utakmica. Crveno-beli će u prvom kolu dočekati Benfiku 19. septembra. Zatim igraju protiv Intera u Milanu prvog oktobra, pa 22. sa Monakom u gostima.

Barselona stiže na stadion "Rajko Mitić" 6. novembra, potom i Štutgart 27. novembra. U gostima protiv Milana Zvezda igra 11. decembra, PSV dolazi u Beograd 21. januara, a poslednje kolo je sa Jang Bojsom u gostima 29. januara.

This browser does not support the video element.

Delije koreografija  Kurir