"DOSLOVNO SMO SE GUŠILI" Hrvatski navijači prošli kroz pakao u Minhenu! Gledali poniženje Dinama, ali je prava drama i borba za život usledila posle meča!

Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri zagrebačkog Dinama poniženi su u Minhenu gde su od domaćeg Bajerna izgubili rezultatom 9:2. Veliku podršku imali su Zagrepčani na tribinama jer su popularni "Bed blu bojsi" u ogromnom broju stigli u Nemačku. Ipak, hrvatski navijači neće po dobrom pamtiti ovo gostovanje jer su gledali katastrofu svog tima, a zatim su doživeli još veći problem koji ih je mogao koštati života.

Prava drama usledila je u povratku sa meča gde je voz prepun navijača Dinama ostao zaglavljen zbog nestanka struje. Agonija je trajala 45 minuta, kiseonika je vremenom bilo sve manje, pa su se nesrećni Hrvati gušili, što je za portal "Sportske.jutarnji.hr" potvrdio i jedan od navijača koji je bio na licu mesta.

- Zaglavili smo se u vozu i samo stajali unutra 45 minuta. Bukvalno smo se gušili - rekao je on.

 Kurir sport / Sportske.jutarnji.hr

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Koje je rešenje za fudbalsku reprezentaciju Srbije? Gosti "Pulsa Srbije" bez dileme: Piksijev zenit je prošao još protiv Portugala  Kurir televizija