"NISAM ZNALA DA MI JE NA LICU SPERMA! BAŠ ME BRIGA, MENI JE POMOGLA" Majka hrvatskog fudbalera šokirala planetu izjavom: Vidno sam svežija i podmlađena!

Printscreen / Instagram / Renata Lovrinčević Buljan

Renata Lovrinčević Buljan, majka mladog hrvatskog golmana, 19-godišnjeg Borne Buljana koji nastupa za splitski Hajduk, često zna da šokira javnost svojom pojavom, ali je poslednjom izjavom pomerila sve granice.

Atraktivna Renata veoma je popularna na društvenim mrežama i na Instagramu je prati čak 156 hiljada ljudi, a nekada je bila Mis Univerzuma. Sada je ova Hrvatica govorila o tretman pomlađivanja lica i to - spermom lososa!

- Nisam znala da se tako zove tretman. Ali kako god, izuzetno sam zadovoljna licem nakon tretmana. Vidno je svežije i podmlađeno, a pore su se vremenom zatvorile. Vide to i moji klijenti i rado ih preporučim. Puno radim, pa nemam vremena dosta da proučavam i ne znam puno o tretmanu. Imam zahtevno lice, to je tako genetika odredila, pa već poslednjih dvadeset godina ga redovno negujem. A i bore su tu jer sam pre puno vremena provodila na suncu dok sam radila na plaži - rekla je Renata za portal 24sata.hr

Zaista, zanimljivo.

Pogledajte kako izgleda Renata Lovrinčević Buljan:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Koje je rešenje za fudbalsku reprezentaciju Srbije? Gosti "Pulsa Srbije" bez dileme: Piksijev zenit je prošao još protiv Portugala  Kurir televizija