OMLADINCI CRVENE ZVEZDE UPISALI PORAZ NA STARTU LIGE ŠAMPIONA! Benfika odnela ceo plen iz Beograda!

Poraz na startu takmičenja.

Www.crvenazvezdafk.com

Omladinci Crvene zvezde porazom su otvorili svoju epizodu u Ligi šampiona za mlade.

Danas je od izabranika Nenada Milijaša bila bolja Benfika, koja je u glavnom gradu Srbije slavila pobedu rezultatom 2:1.

Najbolji igrač na današnjoj utakmici bio je Gustavo Varela koji se dva puta upisao u strelce, najpre u 13. a potom i u 51. minutu. Jedini gol za crveno-bele postigao je Andrija Maksimović u 57. minutu.

Benfika je danas bila bolji rival, uspeli su crveno-beli preko Maksimovića da se vrate u igru, potom i pokušali da dođu do izjendačenja ali u tome nisu uspeli.

Igrao se 73. minut kada je Crvena zvezda imala možda najbolju priliku na današnjoj utakmici. Tada je golman gostujućeg sastava pogrešio, Kostov je presekao loptu i pokušao da lobuje Voitinovičijusa, ali je to loše uradio da bi lopta samo završila u rukama Litvanca.

Portugalci su nakon toga stali na loptu i smirili tempo igre, a istakao se sjajni golman Vuk Draškić, koji je nekoliko puta sjajno intervenisao i pobrinuo se da poraz ne bude ubedljiviji.

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje Interu, dok će Benfika na svom stadionu ugostiti Atletiko Madrid.

Podsetimo, ovo je bila sjajna uvertira za večerašnji spektakl A selekcija srpskog i portugalskog sastava koji je na programu u 18.45.