Centar koji je oslonac igre trenera Vujoševića bi motiv za prelazak među crveno-bele mogao da pronađe u činjenici da osvajač ABA lige igra Evroligu

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov nalazi se na spisku želja osvajača ABA lige za narednu sezonu, posebno u slučaju da Boban Marjanović napusti Crvenu zvezdu.

Podseća se da je klub iz Humske ophrvan finansijskim nevoljama i da ne može da isplati Milutinova, koji bi motiv za transfer u Crvenu zvezdu našao u igranju Evrolige, dok se kao jedan od argumenata koji bi mogao da prevagne na stranu crveno-belih navodi činjenica da Nikola Milutinov i Zvezdin kapiten Luka Mitrović imaju istog menadžera.

Crvena zvezda je prethodnih godina pokušavala iz Partizana da dovede kapitena Dragana Milosavljevića, pominjalo se da je imala sve završeno i sa Đorđem Gagićem, a valja napomenuti da su iz Partizana u Zvezdu u skorije vreme prelazili Raško Katić i Boris Bakić.

U košarci nije strana pojava da igrači menjaju tabore, makar bili i oni najvećeg rivala, pa su tako pre pomenutih i za jedne i za druge igrali Zoran Slavnić, Miloš Vujanić, Dejan Tomašević, Vlade Divac, Luka Bogdanovć, Dragoljub Vidačić, Lorens Roberts...

Kurir sport / Sportski žurnal