SVE JE ZAKLJUČANO! Atomska odbrana Zvezde i nemoć protivnika inspirisali navijače, ovaj snimak MASOVNO DELE i komentarišu VIDEO
Foto: Starsport

hit!

SVE JE ZAKLJUČANO! Atomska odbrana Zvezde i nemoć protivnika inspirisali navijače, ovaj snimak MASOVNO DELE i komentarišu VIDEO

Košarka -

Navijači Crvene zvezde uživaju u dobrom startu sezone, a pozitivni rezultati postakli su pojedince da pokažu nivo kreativnosti.

Crveno-beli posle tri utakmice u najjačem evropskom takmičenju imaju dve pobede uz poraz na gostovanju Fenerbahčeu u prvom kolu.

Trener Dejan Radonjić nekoliko puta je već napomenuo da je ovo izuzetno težak period za ekipu zbog situacije sa povredama.

Na parket su se vratili Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, pa i Ostin Holins koji je imao utakmicu pauze, ali još uvek su odsutni Branko Lazić i Aron Vajt.

Radonjić je nakon pobede protiv Žalgirisa (73:61) u prvoj evroligaškoj utakmici koju je Zvezda ove sezone odigrala u Beogradu istakao da je ekipa odigrala dobro u napadu tokom drugog poluvremena, a da je čitavu utakmicu odbrana bila odlična.

Upravo to je glavno oružje kluba sa Malog Kalemegdana u ranoj fazi takmičarske godine, a Litvanci su u Štark Areni nekoliko puta naišli na čvrst zid i jednostavno nisu znali šta da rade sa loptom.

To je inspirisalo jednog navijača da preko snimka sa utakmice i napada u kojem je nemoćni Žalgiris ostao bez vremena za šut stavi refren čuvene narodne pesme.

- Mirno spavaj nano, sve je zaključano - čime je poručeno da su "zaključana" vrata ka košu i da nema razloga za brigu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track