BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SE HVALI KAKO UZGAJA MARIHUANU! Karijera mu pukla zbog pušenja trave, a sada se OVIME ponosi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

bio ljubimac grobara

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SE HVALI KAKO UZGAJA MARIHUANU! Karijera mu pukla zbog pušenja trave, a sada se OVIME ponosi (VIDEO)

Košarka -

Bivši košarkaš Partizana Stefon Lazme uzgaja marihuanu. Nema ga mnogo u javnosti, ali se svojevremeno pohvalio da je uspešan u tom poslu.

Gabonac je pre izvesnog vremena na Instagramu objavio video na kome se jasno vidi kako mu posao sa kanabisom "raste". Pored videa je tada napisao:

"Danas je pet godina od kada sam suspendovan od igranja profesionalne košarke na godinu dana zbog pušenja džointa. Ubrzajmo… Danas sam vlasnik kanabis biznisa u industriji koja napreduje. 'Okolnosti ne čine čoveka, one ga otkrivaju'. Hvala mom timu i beskrajnoj pomoći/podršci mojoj supruzi Anastasiji. Mi smo brzo rastući problem koji evoluira u industriji. Čujemo se za pet godina".

Lazme je dres Partizana nosio u sezoni 2008/09 i bio je ljubimac "grobara", prvenstveno zbog požrtvovanja.

Lazme je igrao dva puta u Panatinaikosu, a ranije je igrao za UNIKS, Galatasaraj, Anadolu Efes, Obradoiro, Spartak iz Sankt Peterburga, Makabi Tel Aviv, Partizan i NBA klubove Majami i Golden Stejt.

Na doping testu je pao u vreme dok je nastupao za Galatasaraj.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track