ŠOK I NEVERICA! Niko iz Zvezde nije mogao da poveruje da je sudija DONEO OVU ODLUKU U ZAVRŠNICI! Nedović upitao: Je l' ovaj lud?!
Foto: Printscreen

EVROLIGA

ŠOK I NEVERICA! Niko iz Zvezde nije mogao da poveruje da je sudija DONEO OVU ODLUKU U ZAVRŠNICI! Nedović upitao: Je l' ovaj lud?!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde Meiridianbet nisu uspeli da izbegnu dramatičnu završnicu u Tel Avivu, iako su protiv Makabija imali i 16 poena prednosti.

Uz odličnu partiju Nemanje Nedovića, crveno-beli su pobedili rezultatom 89:86 i tako postali tek druga ekipa ove sezone koja je pobedila domaćina u Izraelu, a upravo reakcija eksplozivnog beka iz završnice utakmice postala je hit na društvenim mrežama.

Mnoge je zbunila odluka da klupi srpskog predstavnika bude pokazana tehnička greška u trenucima kada je njihova ekipa započinjala napad.

Pri rezultatu 79:70, na četiri minuta do kraja, Zvezda se odbranila, a nakon što je Stefan Lazarević uhvatio loptu i predao je Filipu Petruševu, koji ju je samo prosledio Luki Vildozi, arbitar je dosudio tehničku klupi gostujućeg tima.

Sudeći po snimku tehnička je dosuđena zbog radovanja igrača na klupi, a njihova reakcija, kao i reakcija Duška Ivanovića, dovoljno govori šta su mislili o dosuđenoj tehničkoj.

"Je l' ovaj lud?", upitao je saigrače Nedović, što je moglo jasno da se pročita sa njegovih usana.

Kurir sport/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track