ZBOG OVE LEPOTICE VILDOZA BI MOGAO DA OSTANE U ZVEZDI: Oglasila se zanosna Milica! Navijači joj postavili pitanje o Argentincu
Foto: Petar Aleksić, Instagram

ljubav

ZBOG OVE LEPOTICE VILDOZA BI MOGAO DA OSTANE U ZVEZDI: Oglasila se zanosna Milica! Navijači joj postavili pitanje o Argentincu

Košarka -

Luka Vildoza, argentinski košarkaš, preko noći postao je miljenik navijača Crvene zvezde. Otuda i ne čudi njihova želja da on ostane na Kališu i sledeće godine.

Luka Vildoza
foto: Starsport©, Printskrin/Instagram

Međutim, ima nekoliko evroligaških klubova koji bi želeli da Luku Vildozu vide u svojim redovima, a najkonkretniji je grčki Panatinaikos koji nudi milione i lep život u sunčanoj Atini.

Milica Tasić
foto: Printskrin/Instagram

Luka Vildoza ima ugovor sa Crvenom zvezdom, a o tome hoće li ostati u Beogradu odlučivaće mnogi faktori.

Proteklih dana u javnosti je dospeo video na kojem Luka Vildoza uz obalu Save u Beogradu šeta sa prelepom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

Nijedno od njih dvoje nisu potvrdili, ali ni demantovali da su u emotivnoj vezi.

A, onda se oglasila srpska odbojkašica.

Čim je Milica, dan posle tog susreta, na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju sa čašom crnog vina, odmah su je komentarima obasuli navijači Crvene zvezde.

Posebno je bio zanimljiv prvi komentar:

- Gde ti je Vildoza?

Da bi usledio odgovor:

- Pa, kakvo je to pitanje pobogu? Brat je sa druge strane objektiva, naravno!

Bilo je tu i onih "dobro obaveštenih" i optimističnih:

- Luka, dobar si fotograf!

Luka Vildoza došao je u Crvenu zvezdu iz NBA lige u oktobru prošle godine, kada je raskinuo ugovor sa Milvoki Baksima. Dolaskom Duška Ivanovića na mesto trenera košarkaša crveno-belih, Argentinac je počeo da pruža dobre partije.

To je bilo i za očekivati jer su se njih dvojica znali iz zajedničkih dana u Baskoniji. Luka Vildoza odigrao je i ključnu ulogu u transferu Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, nekoliko meseci kasnije.

Kada je stigao u Crvenu zvezdu Luka Vildoza bio je u vezi sa španskom lepoticom Ajnarom Hihon. Ona je bila jedno vreme sa njim u Beogradu, ali se vratila u Španiju.

Veza na daljinu učinila je svoje, posebno kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija Argentinca sa dve devojke u noćnom provodu. Ajnara je ostavila Luku, a to je na njega uticalo baš loše, da je igrački potonuo skoro dva meseca, što se odrazilo i na igre Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track