ZVEZDE GOLDEN STEJTA NISU MOGLE DA SE SMIRE NA OPROŠTAJU OD MILOJEVIĆA: Grin i Tompson se potpuno slomili zbog "brata" (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

TUGA

ZVEZDE GOLDEN STEJTA NISU MOGLE DA SE SMIRE NA OPROŠTAJU OD MILOJEVIĆA: Grin i Tompson se potpuno slomili zbog "brata" (VIDEO)

Košarka -

Scene iz "Čejs centra" u San Francisku, pre utakmice Golden Stejta i Atlante, obišle su SAD, ali i čitav svet.

Voriorsi, sa kojima je Dejan Milojević kao pomoćnik osvojio NBA titulu 2022. godine, oprostili su se od spskog trenera koji je preminuo u sredu, 17. januara nakon srčanog udara.

Pre meča se navijačima obratio trener Stiv Ker, a tokom njegovog govora Milojevićeva porodica nije mogla da potisne emocije.

Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža. Košarkaši su na parket izašli u identičnim majicama.

Klej Tompson
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Prisutni u dvorani bili su supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša.

Po izrazima lica košarkaša i članova stručnog štaba Golden Stejta moglo je jasno da se vidi koliko im je značio Dejan, a posebno su utučeni bili Drejmond Grin i Klej Tompson.

Početak utakmice protiv Hoksa u potpunosti je protekao u znaku Milojevića, koji je očito ostavio neizbrisiv trag u redovima četvorostrukog NBA šampiona.

Pred start meča u "Čejs centru" zabeležen je scena koja kida dušu. Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track