ZVEZDA OSLABLJENA IDE U ISTANBUL! Janis Sferopulos otkrio: Nekoliko igrača POD ZNAKOM PITANJA, evo kada će se znati konačan sastav
Foto: Tilo Wiedensohler / imago sportfotodienst / Profimedia

evroliga

ZVEZDA OSLABLJENA IDE U ISTANBUL! Janis Sferopulos otkrio: Nekoliko igrača POD ZNAKOM PITANJA, evo kada će se znati konačan sastav

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.30 imaće priliku da odigraju poslednji meč u Evroligi ove sezone. Protivnik je Efes, a Zvezda će u Istanbulu biti oslabljena.

Tako je bar na otvorenom treningu pred put u Tursku istakao Janis Sferopulos.

- Topić još uvek nije trenirao, samo je individualno u nekoj meri. Radi na snazi i mišićima. Davidovac je bolestan, videćemo sutra na treningu hoće li igrati. Lazarević se povredio ahilovu tetivu. Sutra na treningu ću videti ko je spreman da igra - otkrio je Sferopulos.

Janis Sferopulos
foto: Starsport©

Podsetimo, Zvezda je izgubila sve šanse da se nađe u plej-inu, a Efesu je ovaj meč "biti ili ne biti". Sa druge strane, eventualna pobeda crveno-belih bila bi veoma važna za Partizan koji čeka kiks Efesa kako bi protiv Valensije mogao da se bori za plej-in. Sferopulos se dotakao i ove situacije:

- Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih respektujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge. Spremni smo za plej-of ABA lige, ali prvo smo fokusirani na meč sa Efesom. Imaju pun roster, sećamo se prve runde, imali su mnogo povreda. Moramo se boriti sa svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača koji mogu da te iznenade na mnogo načina. Moramo biti koncetrisani. Znamo da su u dobrom momnentumu, ali ćemo dati sve od sebe.

Za kraj, Sferopulos se dotakao i Treja Tompkinsa:

- On je dostupan za meč sutra, trenirao je opet. Treba mu vremena da vrati ritam utakmica. Sa medicinske tačke je spreman - zaključio je trener Zvezde.

Šta vi mislite, ko će slaviti na ovoj utakmici?

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track