ZVEZDAN TERZIĆ ČESTITAO KOŠARKAŠIMA ZVEZDE TITULU U ABA LIGI: Apsolutna dominacija u dva najveća sporta! Ponosni smo!
Foto: www.sd-crvenazvezda.net

čestitka

ZVEZDAN TERZIĆ ČESTITAO KOŠARKAŠIMA ZVEZDE TITULU U ABA LIGI: Apsolutna dominacija u dva najveća sporta! Ponosni smo!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su svoj sedmi trofej u ABA ligi pošto su kao gosti pobedili Partizan sa 82:76 (20:18, 22:20, 17:14, 23:24) i tako sa 3:0 završili finalnu seriju plej-ofa.

Tim povodom Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda uputio je čestitke crveno-belim košarkašima i svima u Košarkaškom klubu Crvena zvezda Meridianbet.

"Sa ogromnim zadovoljstvom čestitam košarkašima Crvene zvezde na osvajanju ABA lige. Zvezda je velika, a to je u finalnoj seriji potvrdio i naš košarkaški klub, koji je na dominantan i ubedljiv način u duelu sa najvećim rivalom obradovao celokupnu zvezdašku javnost još jednim osvojenim trofejom. Potvrdili su snagu čitave Zvezdine porodice i zbog toga smo ponosni na njih", kaže Terzić i dodaje:

"Apsolutna dominacija u dva najveća sporta, fudbalu i košarci, je pokazatelj da Zvezda radi kvalitetno u svim segmentima, ali i da je naše sportsko društvo sačinjen pre svega od fantastičnih ljudi, a onda i fenomenalnih sportista, koji to iz godine u godinu potvrđuju na terenu. A sve to na veliku radost miliona zvezdaša. Verujemo da će naši košarkaši i u budućim vremenima nastaviti da nas usrećuju, želim im puno uspeha u novim borbama", poručio je Zvezdan Terzić.

Kurir sport/J.M.

00:36

Košarkaši Zvezde izašli na zagrevanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track