TRENUTAK ZA PAMĆENJE! KAKO JE HARDEN ODUŠEVIO MLADOG SRPSKOG KOŠARKAŠA! Dao mu je broj telefona, pa mu pokazao "fore" sa basketa!
Foto: Printscreen

ludilo

TRENUTAK ZA PAMĆENJE! KAKO JE HARDEN ODUŠEVIO MLADOG SRPSKOG KOŠARKAŠA! Dao mu je broj telefona, pa mu pokazao "fore" sa basketa!

Košarka -

Da li je Srbija dobila još jednog Nikolu košarkaša i budućeg reprezentativca? Vrlo je moguće! Nije u pitanju Jokić, Jović ili Topić već igrač koji se zove Nikola Bundalo! Verovatno za njega niste čuli još uvek, ali to ne treba da čudi. Tek će o njemu da se priča pošto ima tek 17 godina. Igra na poziciji krila i visok je 205 centimetara.

Dospeo je u centar pažnje zbog Džejmsa Hardena. Toliko je impresionirao NBA superstara da mu je on na kampu u Trevizu prišao i dao mu svoj broj telefona. Želi da trenira sa njim, a tokom trajanja kampa ga je u jednom momentu odvukao na stranu i pokazao mu određene poteze u igri jedan na jedan. Nešto u čemu je Harden dominantan u najjačoj ligi na svetu.

Nikola ni sam nije mogao da veruje šta se dogodilo. "Pitao me je za broj telefona, bio sam iznenađen. Nisam mogao da verujem da me Harden pita za broj. To mi je bilo ludo. Šta ću mu napisati u poruci? Zdravo, moje ime je Niko, rekao si da možemo da treniramo zajedno, javi se molim te", rekao je Nikola sa osmehom za "Overtime".

Bundalo je odrastao u Americi, u Ohaju, ali su njegovi roditelji Srbi i emigrirali su tamo nekoliko godina pre njegovog rođenja. Levoruk je i već je ostavio sjajan utisak. Primera radi kada je imao tri godine prebačen je u stariju generaciju i igrao je protiv petogodišnjaka. Na spomenutom kampu je postigao 23 poena i predvodio je tim Sveta protiv tima Amerike što je samo još jedan dobar znak za Srbiju.

Ima i jedna fotografija na kojoj drži srpsku zastavu što takođe pokazuje da želi da igra za reprezentaciju Srbije. Pred njim je koledž karijera, dobi je poziv Kentaki Vajldketsa koji su mu ponudili školarinu. Tek će da donese konačnu odluku, ali je potvrdio da je od njih dobio ponudu.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track