NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO! Pogledajte kako je reagovao Moneke nakon što je isplivala informacija da pregovara sa Partizanom
Foto: Starsport

U ŠOKU

NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO! Pogledajte kako je reagovao Moneke nakon što je isplivala informacija da pregovara sa Partizanom

Košarka -

Košarkaš Baskonije, Čima Moneke, oglasio se na društvenoj mreži "X" nakon što su u javnost stigle informacije o interesovanju Partizana.

Prema tim informacijama crno-beli su uveliko u pregovorima sa harizmatičnim Nigerijcem koji je u Evroligi ove sezone u dresu Baskonije beležio 13,6 poena, 6,6 skokova, 1,4 asistenciju i 1,1 ukradenu loptu po utakmici.

Međutim, ubrzo nakon što su srpski mediji objavili tu vest, Moneke je na pomenutoj mreži objavio zbunjenog Drejmonda Grina, košarkaša Golden Stejt Voriorsa.

Iako nije napisao nijednu reč uz to, niti objasnio šta ga je tačno zbunilo, deluje Nigerijac ipak nije tako blizu dolaska u Beograd.

Ono što je zanimljivo u vezi Monekea jeste to da je uspeo na neki način da ujedini navijače Partizana i Crvene zvezde i da postane jedan od retkih košarkaša koji je simpatičan pristalicama oba večita rivala.

Bonus video:

00:09

Moneke slušao Devita posle pobede nad Zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track