DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda se oglasila i predstavila BOMBU letnjeg prelaznog roka!
Foto: Starsport

pojačanje

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda se oglasila i predstavila BOMBU letnjeg prelaznog roka!

Košarka -

Dileme više nema - Ajzea Kenan novi je košarkaš Crvene zvezde.

Ovu informaciju potvrdio je i klub sa Malog Kalemegdana na svom sajtu.

- Američki Bek Ajzea Kenan novi je košarkaš Crvene zvezde !

Kenan je sa našim klubom potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za tim i bekovsku liniju u sezoni 2024-2025!

Kenan dosadašnji igrač Olimpijakosa, ima izuzetno bogato iskustvo igranja u Evropi gde je nastupao posebno sa velikim uspehom u ekipama Uniksa i Olimpijakosa gde je prošle sezone osvojio i titulu prvaka Grčke i nastupao u finalu Evrolige.

Visok 183 centimetara, izuzetno brzi i snažan (93 kilograma) odlikuje ga izuzetno dobar šut uz visoke procente, a u Crvenu zvezdu nekadašnji igrač Hjustona, Filadelfije, Čikaga, Finiksa, Minesote, Milvokija… donosi veliko iskustvo i dodatnu pretnju sa spoljnih pozicija. U ekipi Olimpijakosa beležio je prosečno 12 poena po utakmici u Evroligi i grčkom šampionatu.

Nakon važnih produženja ugovora sa Bolombojem, Gedraitisom, Lazićem i Teodosićem, Kenan je drugi novajlija u crveno belom nakon Uroša Plavšića.

KK Crvena zvezda nastavlja sa vrlo intenzivnim aktivnostima na jačanju tima za takmičarsku sezonu 2024-2025 i o novim akvizicijama blagovremeno i uskoro će obavestiti javnost - stoji u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO:

00:56

Rokas Gedraitis KK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track