JAKA PRIČA! OKUPILI SE SRPSKI KOŠARKAŠI! Bivši i sadašnji reprezentativci pozirali u restoranu pred početak pripema za Pariz
Foto: Instagram/stefanjovic

"SKUPA"

JAKA PRIČA! OKUPILI SE SRPSKI KOŠARKAŠI! Bivši i sadašnji reprezentativci pozirali u restoranu pred početak pripema za Pariz

Košarka -

Srpski košarkaši okupili su se na večeri u jednom restoranu pred početak priprema za Olimpijske igre.

Orlovi će, podsetimo, igrati u grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i jednom ekipom iz kvalifikacija.

Okupljanje je zakazano za 24. jun, a Svetislav Pešić je u ponedeljak već dočekao nekoliko košarkaša. Sa treninzima su prvi počeli Vanja Marinković, Dušan Ristić, Ognjen Jaramaz, Aleksej Pokuševski i Uroš Plavšić. U međuvremenu, grupa srpskih košarkaša je imala zajedničko druženje.

Doskorašnji reprezentativac, Stefan Jović, koji je objasnio da ovog leta neće igrati za Srbiju zbog porodične situacije, objavio je fotografiju na kojoj se pored njega nalaze Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović i Nikola Jović.

Stefan Jović, Nikola Jović, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović
foto: Instagram/stefanjovic

Bogdanović će i ovog leta biti uzdanica našeg nacionalnog tima, Marjanovića već neko vreme nema na spisku reprezentacije, dok se sa nestrpljenjem čeka informacija o povredi Nikole Jovića i njegovom statusu pred Olimpijske igre u Parizu.

Podsetimo, Bogdanović je nedavno u Somboru, zajedno sa Nikolom Jokićem, gledao konjičke trke.

Bonus video:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track