BUM! KOŠARKAŠKA JAVNOST U SRBIJI JE ŠOKIRANA! Partizan "zagrizao" za bivšeg košarkaša Crvene zvezde i miljenika Delija?!
Foto: Starsport

kao grom iz vedra neba

BUM! KOŠARKAŠKA JAVNOST U SRBIJI JE ŠOKIRANA! Partizan "zagrizao" za bivšeg košarkaša Crvene zvezde i miljenika Delija?!

Košarka -

KK Partizan vredno radi na rekonstrukciji tima za narednu sezonu, pa se samim tim i brojni košarkaši povezuju sa crno-belima.

A sada, pojavila se informacija koja je zatresla košarkašku javnost u Srbiji.

Naime, Partizan je zainteresovan za bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Ognjena Dobrića, tako tvrdi košarkaški insajder Nemanja Zorič.

Trojica košarkaša su već zadužila crno-belu opremu (Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nikilina), svi na bekovskim pozicijama, a stiče se utisak da je ovo tek početak formiranja tima Željka Obradovića.

Podsetimo, uprava kluba u saradnji sa sportskim sektorom se odlučila za drastične rezove, a ceh su platili najbolji(najplaćeniji) iz prethodnih sezona, Kevin Panter i Zek Ledej.

Partizan, Crvena Zvezda, Zek Ledej, Kevin Panter
foto: Petar Aleksić

Retko je da neki stranac ostane u klubu tri godine, upravo to se dogodilo sa Panterom i Ledejom koji su bili apsolutni miljenici navijača, ali na kraju deluje da je došlo do zasićenja sa obe strane.

Neizvesna je i sudbina Džejmsa Nanelija kome je istekao ugovor, a isto je i sa Alenom Smailagićem.

Kofere su spakovali Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer, a neizvesna je situacija oko Bruna Kabokla.

Kurir sport

Bonus video:

01:53

Smit Partizan ABA liga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track