SRPSKI ZET SE KUPA U DOLARIMA, SAD JE OBEZBEDIO KAMIONE NOVCA! Danijela slučajno otkrila potez koji će joj u dom uneti 212 miliona
Foto: Instagram

OZBILJAN POSAO

SRPSKI ZET SE KUPA U DOLARIMA, SAD JE OBEZBEDIO KAMIONE NOVCA! Danijela slučajno otkrila potez koji će joj u dom uneti 212 miliona

Košarka -

Sjajni košarkaš Pol Džordž odlučio je da "izađe" iz ugovora sa Los Anđeles Klipersima i njegova nova destinacija biće Filadelfija.

Kako prenosi NBA insajder Adrijan Vojnarovski, Džordž će potpisati četvorogodišnji ugovor vredan čak 212 miliona dolara, što znači da je Džoel Embid dobio opasno pojačanje u pohodu na toliko željeni šampionski prsten.

U pitanju je naravno impresivna brojka, a koliko je jak ugovor govori podatak da je ovaj košarkaš odigrao 15 sezona u NBA i da je tokom tog perioda, prema određenim podacima, zaradio ukupno 305 miliona.

I pre ozvaničenja, navijači Siksersa znali su da Džordž dolazi u Filadelfiju zbog njegove supruge Danijele Rajić.

Srpkinja je "odala" svog partnera na Instagramu, pošto je zapratila devojku Džoela Embida, posle čega je moglo da se nasluti da su već u privatnim razgovorima došli do ove teme.

Srećom po Džordža, transfer se nije izjalovio, pa će tako naredne sezone pokušati da na Istoku pronađe svoju sreću.

Filadelfija tako sada opet ima "veliku trojku" jer se Džordž pridružio Embidu i Maksiju, dok ostaje da se vidi šta će biti sa slobodnim agentima Tobajasom Herisom, Badijem Hildon, Robertom Kovingtonom, Nikolom Batumom i ostalima. Naravno, jasno je da planiraju da budu jači nego prošle sezone kada su stali u drugoj rundi plej-ofa.

Podsetimo, Džordž je devetostruki učesnik Ol-stara koji je karijeru počeo u Indijani, a potom je igrao još za Oklahomu i L.A. Kliperse. Prošle sezone prosečno je beležio 22,6 poena, 5,2 skokova i 3,5 asistencija, uz najbolje procente šuta u karijeri.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:14

Pol Džordž peva supruzi ženo od sultana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track