TRI STRANCA NAPUSTILA CRVENU ZVEZDU! Klub se oglasio saopštenjem, evo šta im je poručio
Foto: Starsport

ODLASCI

TRI STRANCA NAPUSTILA CRVENU ZVEZDU! Klub se oglasio saopštenjem, evo šta im je poručio

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost i navijače da se rastao sa trojicom igrača.

Naredne sezone crveno-beli neće računati na Adama Hangu, Džavontea Smarta i Treja Tompkinsa.

- Crvena zvezda koristi ovu priliku da se zahvali jednom od najboljih stranih igrača koji su bili deo naše crveno bele porodice. Adam je u jednoj od najuspešnijih sezona u istoriji kluba i osvajanju triple krune, dao veliki doprinos svojim igrama, ponašanjem na terenu, i kao jedan od lidera u svlačionici, a uz tim je ostao i nakon teške povrede ruke koja ga je onemogućila da pomogne timu u finišu sezone.

Klub želi mnogo zdravlja, sreće i sportskih uspeha Adamu u nastavku njegove karijere koju je obostrano obogatio iskustvom, pobedama i trofejima u našem klubu.

Crvena Zveda, KK Crvena zvezda, KK Cedevita, Adam Hanga
foto: Petar Aleksić

Istovremeno, i Amerikanci Trej Tompkins i Džavonte Smart neće biti deo takmičarskog pogona našeg kluba u takmičarskoj sezoni 2024-2025.

Tompkins i Smart koji su u klub stigli početkom 2024. odine, dali su svoj doprinos tokom drugog dela sezone u kome se naš tim borio za osvajanje tri trofeja.

Trej Tompkins
foto: Starsport

KK Crvena zvezda im se ovom prilikom zahvaljuje na značajnom doprinosu koji su dali u završenoj takmičarskoj sezoni 2023-2024. Trej Tompkins je posebno svojim ponašanjem i liderskim iskustvom na terenu i u svlačionici bio važan faktor u završnici sezone koja je za naš klub okončana trofejima i triplom krunom!

Klub Treju i Džavonte želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere - navedeno je u saopštenju ekipe sa Malog Kalemegdana.

Bonus video:

02:38

Hanga posle poraza od Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track