ORLOVI ČEKAJU PROTIVNIKA! Ko će izaći na crtu Srbiji u Parizu? Litvanija srušila Meksiko, dobro poznati rival poslao MOĆNU PORUKU!
Foto: Starsport

kvalifikacije za oi

ORLOVI ČEKAJU PROTIVNIKA! Ko će izaći na crtu Srbiji u Parizu? Litvanija srušila Meksiko, dobro poznati rival poslao MOĆNU PORUKU!

Košarka -

Košarkaši Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu biće u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i jednim od pobednika kvalifikacija koje su počele.

Na turniru s kog će pobednik stići u grupu Srbije, Litvanija je rezultatom 96:84 savladala Meksiko, dok je dobro poznat rival "Orlova", Italija bila bolja od Bahreina sa čak 61 razlike (114:53) i na taj način "Azuri" su poslali više nego moćnu poruku da žele u Pariz.

Kod Litvanaca je protiv Meksika dominirao Grigonis sa 21 poenom, a bolji od ostalih bili su i Sabonis sa 12 poena i 11 skokova i Sedekerskis koji je imao 12 poena. Ibara se istakao kod Meksika sa 18 poena.

Što se Italijana tiče, Galinari i Meli su dali po 14 poena, Polonara 13, Abas, Karuso i Bortolani po 11, a Tonut deset, dok je kod Bahreina Hadži imao 12 poena.

Ovaj turnir se nastavlja u sredu od 23.30 po našem vremenu kada će Litvanija igrati protiv Obale Slonovače, dok će Bahrein odmeriti snage s Portorikom.

Pobednci grupa plasiraće se u polufinale (prva grupa - Litvanija, Meksiko i Obala Slonovače, druga grupa - Italija, Portoriko i Bahrein), a samo pobednik turnira obezbediće vizu za Pariz. Ovaj turnir održava se u Portoriku.

BONUS VIDEO:

03:05

Pešić o Petruševu i Portoriku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track