GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE NAPRAVILA HAOS ČUVENOM HRVATU! Isplivala velika tajna: "Završili smo na nekoj žurci, a dan posle..."
Foto: Printscreen / Youtube / Jao Mile podcast

šou

GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE NAPRAVILA HAOS ČUVENOM HRVATU! Isplivala velika tajna: "Završili smo na nekoj žurci, a dan posle..."

Košarka -

Hrvatski košarkaš Mario Kasun, svojevremeno košarkaš brojnih evropskih timova, bio je gost u podkastu Mileta Ilića. U razgovoru sa nekadašnjim srpskim reprezentativcem, u podkastu "Jao Mile", Kasun se prisetio brojnih detalja iz svog života i bogate karijere, a posebno je zanimljiva priča o avanturi koju je u SAD imao sa jednom glumicom za odrasle.

Pošto se njegovi dresovi nisu prodavali jer je bio novajlija u ligi, Kasuna je odalo to što se Mari Keri u dvorani pojavila obučena baš u njegovu opremu. Navijači su to prepoznali, a glumici iz filmova za odrasle prijala je pažnja cele hale pa je pronalazila načine da ih zabavi dok je Mario igrao utakmicu!

"Jaoj brate, ja sam se našao u jednoj neugodnoj situaciji... Završili smo na nekoj žurci i ova glumica za odrasle na sledećoj utakmici nosi moj dres! Moj dres, ti znaš, nema u prodavnici, to moraš da daš da ti naprave. Cela dvorana aplaudira, ja se zagrevam a ona svaki put dira cice... Šou! A te godine u Hrvatskoj izbori za predsednika države na naslovnici, ja na duplerici u vezi sa porno glumicom", prisetio se Mario Kasun u podkastu Mileta Ilića.

Njegova poznanica iz SAD bila je kandidatkinja za guvernerku Kalifornije i protivnica Arnolda Švarcenegera, ali daleko je poznata po filmskoj karijeri. Navodno joj je Mario poklonio karte za utakmicu protiv Njujork Niksa, a onda se našla iza klupe Orlanda odakle je navijala. Mario kaže da je to bilo sve... "Ništa nije bilo... Šta, brate, ja sam fini katolik, pošten, žena i deca. Decu nisam imao, ženu nisam imao... Tako da šta se desilo, desilo se. Problem je u tome što se od mog prijatelja brat zaljubio u nju, bio u vezi sa njom dve godine! Onda sam ja bio kriv zato što je on bio s njom. Video sam ja celu tu lepšu stranu, znaš! Ja sam voleo da treniram jako, ali sam voleo i da se opustim", ispričao je bivši hrvatski košarkaš.

"Na primer, kada sam išao na gostovanja ja sam samo bio u hotelu! Kad smo bili u Orlandu, ja sam imao svoja omiljena mesta, odem na večeru, piće ili dva, pa kući. Samo dve? Pa zavisi koliko velikih", rekao je nekadašnji NBA igrač. Kasun se nije dugo zaržao u NBA ligi, a odmah nakon povratka imao je priliku da u Barseloni sarađuje sa Duškom Ivanovićem - što mu nije ostalo u lepom sećanju.

Kurir sport / Mondo / Podkast Jao Mile

BONUS VIDEO:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track