LUKA DONČIĆ ODRŽAO LEKCIJU ČITAVOJ PLANETI! Njegove reči o reprezentaciji ODZVANJAJU: Predstavljanje ove zemlje mi znači SVE!
Foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

svaka čast

LUKA DONČIĆ ODRŽAO LEKCIJU ČITAVOJ PLANETI! Njegove reči o reprezentaciji ODZVANJAJU: Predstavljanje ove zemlje mi znači SVE!

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Slovenije doživela je katastrofu u kvalifikacijama za Olimpijske igre i poražena je od Hrvatske rezultatom 108:92.

Luka Dončić nije imao svoj dan, te je i pored odlične statistike (26 poena, 11 skokova i deset asistencija), na kraju bio jedan od glavnih krivaca za poraz. Odigrao je skoro 37 minuta, imao ogroman broj promašaja, a njegov indeks plus/minus je bio najgori od svih -24.

Na kraju je Dončić priznao da mora daleko bolje u nastavku turnira.

- Video sam svoju statistiku, svoje šuteve. Užasno. Moram da igram mnogo bolje od ovoga. Mislim da je Hrvatska igrala odlično. Nadigrali su nas. Naša odbrana nije bila dobra, tako da moramo svi da radimo na tom aspektu naše igre, počevši od mene. Moramo da igramo mnogo bolje od ovoga, i moramo da igramo sa mnogo boljom energijom - rekao je Dončić posle poraza od Hrvatske, pa u dahu nastavio:

Luka Dončić
foto: Nik Erik Neubauer / imago sportfotodienst / Profimedia

- Čast mi je da igram za svoju zemlju. Mnogo puta će biti povreda, ali ja samo vidim veliku čast da igram za svoju zemlju. Mi imamo dva miliona stanovnika. Predstavljanje ove zemlje mi znači sve. Želim da se zahvalim Dalasu. Pustili su me da igram, i nikada nemaju problema sa ovim. Oni uvek znaju da ću igrati.

BONUS VIDEO:

00:11

Srpski navijači peckaju Slovence - Luka Dončić jedan je od nas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track