HANGA SE EMOTIVNO OPROSTIO OD ZVEZDE: Moja porodica nikad nije bila srećnija, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

ZAVOLEO NAVIJAČE I BEOGRAD

HANGA SE EMOTIVNO OPROSTIO OD ZVEZDE: Moja porodica nikad nije bila srećnija, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno!

Košarka -

Crvena zvezda je vrlo aktivna u ovom prelaznom roku.

Zvezda je već dovela Kenana, Kalinića, Dauma i Plavšića, pa su neminovni i odlasci da ne bilo nagomilavanja igračkog kadra.

Jedan od onih košarkaša sa kojim nije produžena saradnja je Adam Hanga.

Hanga se na emotivan način oprostio od crveno-belog dresa i kluba.sa kojim je osvojio tri trofeja.

"Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala ti, Beograde. Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli za svaki trenutak istog. Hvala Crvenoj zvezdi, bilo je zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno, na čemu mogu da zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su neuporedive. Samo oni koji su to doživeli i bili deo toga to mogu i da razumeju", napisao je Hanga.

Adam Hanga.Hanga će se najverovatnije vratiti u Španiju.

On je prethodnog leta stigao iz Real Madrida kao jedan od najiskusnijih igrača, imao je solidnu sezonu, ali su ga povrede na kraju omele da završi sezonu kako treba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track