GROBARI ĆE SE RAZOČARATI! ZOVU MONEKEA U PARTIZAN, A ON JE ODLUČIO DRUGAČIJE! Laso otkrio njegovu sudbinu, evo kako stoje stvari!
Foto: Starsport

piši propalo

GROBARI ĆE SE RAZOČARATI! ZOVU MONEKEA U PARTIZAN, A ON JE ODLUČIO DRUGAČIJE! Laso otkrio njegovu sudbinu, evo kako stoje stvari!

Košarka -

Čima Moneke velika je želja navijača Partizana.

Nedeljama ga preko društvenih mreža zovu da dođe u Beograd i da obuče crno-beli dres. Posebno od kada su se pojavile prve spekulacije da ga Željko Obradović želi u svom timu.

Hoće li se to dogoditi? Kako stvari trenutno stoje biće baš teško.

On ima otkupnu klauzulu i novi trener tima iz Vitorije Pablo Laso vidi ga kao važnog igrača u timu u narednoj sezoni. Potvrdio je to na konferenciji za medije na kojoj je predstavljen kao šef struke.

"Markus Hauard mi deluje kao igrač koji pravi razliku, jedan igrač Bajerna mi je na meču koji smo igrali protiv Baskonije rekao 'ovo nikad nisam video, ubija nas'. Moneke je drugi veliki igrač. Danas je 3. jul i mogu da kažem da sam presrećan što su njih dvojica deo moje ekipe", rekao je Laso.

Čima Moneke
foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dao je i zanimljiv odgovor kada su ga pitali koja pojačanja će da dovede u tim.

"Najviše bih voleo kada bih mogao da pozovem Lebrona Džejmsa da mu kažem da napusti Lejkerse i da dođe u Baskoniju. Nisam siguran da bi mi se javio na telefon. Tu su ljudi iz kluba koji će da rade više nego ja po tom pitanju", nasmejao se Laso.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:21

Grobari skandiraju Duljaju u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track