VANJA MARINKOVIĆ IZABRAO NAJBOLJU SRPSKU PETORKU SVIH VREMENA: Ovo se Grobarima neće svideti! Evo za koga se opredelio!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

odabir

VANJA MARINKOVIĆ IZABRAO NAJBOLJU SRPSKU PETORKU SVIH VREMENA: Ovo se Grobarima neće svideti! Evo za koga se opredelio!

Košarka -

Vanja Marinković potpisao je ovog leta za Partizan, u koji se vratio posle pet godina igranja u Španiji za Valensiju i Baskoniju.

Vanja Marinković
foto: Joaqui Flores/Starsport

Trenutno, Vanja Marinković (27) se nalazi sa košarkaškom reprezentacijom Srbije na pripremama pred Olimpijske igre u Parizu. Momci vredno rade sa selektorom Svetislavom Pešićem.

U trenucima odmora, Vanja Marinković bio je nakratko gost kod poznatog jutjubera Đote, koji mu je postavio zanimljivo pitanje. Da izabere najbolju srpsku petorku svih vremena.

- Nikola Jokić! Na "četvorci" Dejan Davidovac. Plej mora da bude Teo (Miloš Teodosić op.a.). "Dvojka" Bogdan (Bogdan Bogdanović op.a.). I "trojka" Šegi (Ognjen Dobrić op.a.) - objasnio je Vanja Marinković.

Novi kapiten Partizana izneo je svoje mišljenje i odbrao najbolje srpske košarkaše u idealnu petorku. Sigurno je da se njegov izbor mnogima neće svideti, a na društvenim mrežama Vanja Marinković nije naišao na simpatije navijača Partizana, koji mu zameraju što je odabrao samo jednog igrača poniklog u Partizanu i čak trojicu koji su nosili ili nose dres Crvene zvezde.

Kurir sport

00:46

Srpski navijači u Minhenu uoči utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track