Dubaipolako sastavlja tim! Prvo je ozvaničena saradnja sa Juricom Golemcem, zatim se dugo čekalo na prvi potpis i došao je iskusni američki plejmejker Nejt Mejson. A prema najavama da će u timu biti dosta regionalnih igrača sada je stigao i nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić!

Vest da je Dangubić potpisao za Dubai na svom profilu na društvenoj mreži "X" potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Iskusni 31-godišnji Pančevac je čak i biran na draftu 2014. godine, ali nikada nije otišao u NBA. Počeo je u Hemofarmu, igrao dve godine u Megi, a onda četiri sezone za Crvenu zvezdu. Posle još jedne evroligaške godine u Bajernu otišao je u Estudijantes, da bi zatim dve godine nastupao za Partizan. Potom je proveo dve godine u Grčkoj, jednu u Promiteasu iz Patre, a jednu u Peristeriju.

Dubai koji će naredne sezone igrati u ABA ligi počinje takmičenje od meča sa Crvenom zvezdom, a polako se i pravi tim. Na početku ovog projekta pominjana su imena poput Majka Džejmsa i Valtera Tavaesa, ali očigledno da neće biti "bombi" tog tipa. Ipak sa Mejsonom i Dangubićem ekipa je pokazala da će napraviti respektabilan sastav.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

Kurir televizija PARTIZAN GOSTUJE U HAMBURGU! Nemanja Dangubić pred meč: Na nama je da nametnemo svoju igru