LEBRON CRVENI OD BLAMA PRED OKRŠAJ SA SRBIJOM! Tata se sprema za Orlove, a naslednik se BRUKA samo tako! Ne može da DOBACI DO KOŠA
Foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

komedija

LEBRON CRVENI OD BLAMA PRED OKRŠAJ SA SRBIJOM! Tata se sprema za Orlove, a naslednik se BRUKA samo tako! Ne može da DOBACI DO KOŠA

Košarka -

Broni Džejms, mlada nada Los Anđeles Lejkersa i sin legendarnog Lebrona Džejmsa, polako ali sigurno podstaje predmet sprdnje u NBA ligi.

Iako je svima koji se iole razumeju u košarku bilo kristalno jasno da 19-godišnji naslednik popularnog "Kralja" nije dovoljno talentovan da bi igrao u NBA ligi, Lejkersi su ga draftovali u drugoj rundi i dali garantovan ruki ugovor.

Svako ko je pratio mečeve Lejkersa u Letnjoj ligi mogao je da se uveri da Broni nije "kalibar" za NBA.

Slavni tata, koji se u Abu Dabiju priprema za meč sa Srbijom, sigurno nije bio ponosan dok je gledao nastup svog naslednika protiv Boston Seltiksa.

Mlađani Džjems bio je kriminalan na tom meču. Za 25 minuta igre upisao je samo dva poena, uz šut 1/5 iz igre, tri skoka i jednu asistenciju.

Promašio je sva tri šuta za tri poena, a njegovi očajni pokušaji izazvali su smeh u dvorani, pošto dva puta nije uspeo da dobaci do obruča.

Koliko je bio očajan govore reči zvezde Seltiksa Džejlena Brauna, koji je misleći da ga niko ne vidi izgovorio:

"Mislim da Broni nije profesionalac".

Pogledajte smehotresne promašaje nove "zvezde" Los Anđeles Lejkersa.

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track