LEBRON PATOSIRAO GUDURIĆA, PA GA PROVOCIRAO! Srbin mu nije ostao dužan - počeo je da IMITIRA Džejmsa i tako nasmejao sve! VIDEO
Foto: Printscreen

hit

LEBRON PATOSIRAO GUDURIĆA, PA GA PROVOCIRAO! Srbin mu nije ostao dužan - počeo je da IMITIRA Džejmsa i tako nasmejao sve! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Srbije izgubili su juče od Sjedinjenih Američkih Država ubedljivim rezultatom u najtežoj proveri pred Olimpijske igre.

Osetili su naši košarkaši kolika je zapravo moć Amerikanaca, koji su bez preterane muke opravdali ulogu apsolutnog favorita i pokazali zbog čega su glavni favoriti za zlato u Parizu!

Na jučerašnjoj utakmici viđeno je mnogo zanimljivih situacija, a jednu takvu režirali su Lebron Džejms i Marko Gudurić.

Naime, u jednoj kontri, Lebron je "otresao" srpskog košarkaša koji je završio na zemlji, nakon čega je Amerikanac rukama pokazivao kako je snažan.

Lebron je na taj način provocirao srpskog košarkaša, kojem je sve to bilo smešno, zbog čega je i imitirao legendarnog asa, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Srbija će odigrati još dve utakmice do kraja priprema za OI, najpre će naši košarkaši u ponedeljak igrati protiv Japana, dok je "generalka" zakazana za dan kasnije protiv Grčke.

Kurir sport

Bonus video:

05:33

Marko Gudurić posle drugog treninga u Manili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track