BRANKO LAZIĆ POTRESEN ZBOG UBISTVA POLICAJCA! Košarkaš Zvezde ostavio EMOTIVNU PORUKU na Instagramu: "Večna ti slava junače"
Foto: Starsport

dirljivo

BRANKO LAZIĆ POTRESEN ZBOG UBISTVA POLICAJCA! Košarkaš Zvezde ostavio EMOTIVNU PORUKU na Instagramu: "Večna ti slava junače"

Košarka -

Zločin kod Loznice, ubistvo pripadnika policije, rodom iz sela Jarebice, potreslo je Srbiju.

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Nikola Krsmanović ubijen je tako što je na njega pucao muškarac albanske nacionalnosti na punktu kod Lipničkog Šora kod Loznice.

Tim povodom oglasio se i kapiten Crvene zvezde, košarkaš Branko Lazić, koji je iz Ljubovije. "Ubijen policajac Nikola Krsmanović od strane Albanca. Večna ti slava junače", napisao je košarkaš Zvezde.

Branko Lazić
foto: Printscreen

Automobil tutinskih registracija zaustavljen je posle ponoći, kada je pripadnicima policije bilo sumnjivo šta će automobil iz Tutina blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom. Prema izjavi ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića o ubistvu kod Loznice, automobilom je upravljao Mithad Hadžić iz Tutina, koji je prema navodima preuzeo lice osumnjičeno za ubistvo kod Preševa.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

04:43

ALBANAC JE BIO PRIPREMLJEN, METAK JE VEĆ BIO U CEVI Gosti Pulsa Srbije bez dileme: Evo zbog čega je promenio RUTU u zadnji čas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track