HOROR SCENE! Ljubimac Grobara dobio udarac KOLENOM U GLAVU, pa ostao da LEŽI na parketu: Lekari HITNO reagovali, u hali nastao MUK
Foto: Printscreen / Twitter / GrantAfseth

neprijatno

HOROR SCENE! Ljubimac Grobara dobio udarac KOLENOM U GLAVU, pa ostao da LEŽI na parketu: Lekari HITNO reagovali, u hali nastao MUK

Košarka -

Reprezentacije ulaze u završni deo priprema za Olimpijske igre i imaju poslednje provere uoči starta najvećeg sportskog takmičenja. Tako je i Australija rutinski pobedila Portoriko - 90:75. Bez većih problema savladala je tim koji će igrati u istoj grupi sa reprezentacijom Srbije u Lilu.

Loša vest za Australijance je to što se povredio ljubimac Grobara i bivši igrač Partizana, Dante Egzum. Nezgodno je pao i udario glavom u koleno svog saigrača. Lekari su brzo izašli na parket, meč je zaustavljen, a u publici je nastao muk, ali je Egzum posle nekoliko minuta otišao je u svlačionicu sa lekarskim timom. Dobra vest je da se vratio na klupu i ostatak meča gledao je u civilu.

Jasno je da niko nije hteo da rizikuje i da ga vraća u igru povređenog. Prve informacije govore da nije toliko ozbiljno kao što je delovalo u jednom trenutku. Očekuju se dodatni pregledi i snimanje i mala je verovatnoća da će igrati protiv Francuske u narednoj utakmici. Australija je u grupi sa Španijom, Kanadom i Grčkom na Olimpijskim igrama.

Što se liste strelaca tiče kod pobednika najbolji su bili Džoš Gidi (19, 5as, 4sk), Peti Mils (15, 4sk, 3as) i Džok Lendejl (12, 6sk), dok su se na drugoj strani istakli Ismael Romero (17, 7sk) i Alim Ford (10). Najbolji igrač Portorikanaca Hose Alvarado se ispromašivao (0/5 iz igre) i meč je završio bez poena, uz 8 skokova i 2 asistencije.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track