PRVE REČI OGNJENA DOBRIĆA NAKON POVRATKA NA MALI KALEMEGDAN, DELIJE SU ODUŠEVLJENE: Zvezda je zvezda, to je za mene nešto posebno
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

kkcz

PRVE REČI OGNJENA DOBRIĆA NAKON POVRATKA NA MALI KALEMEGDAN, DELIJE SU ODUŠEVLJENE: Zvezda je zvezda, to je za mene nešto posebno

Košarka -

Ognjen Dobrić se vratio u Crvenu zvezdu, potvrdio je danas klub sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su objavili da je reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

“Uspeli smo da se dogovorimo. Jako mi je drago što sam se vratio Zvezdu, jer Zvezda je Zvezda. To je za mene nešto posebno. Drago mi je da sam opet deo porodice i da će biti sve kako treba, da ćemo ostvarivati rezultate kao što smo prošlih sezona. Nadam se da će nas zdravlje služiti. Imamo zaista sjajnu ekipu i mislim da će sve biti super”, rekao je Dobrić za Meridian sport.

Znao je Dobrić da jednog dana ponovo obući crveno-beli dres.

“Očekivao sam da ću se vratiti, možda ne odmah ove godine, ali sam znao da ću se vratiti. Kada se osvarila prilika, odmah sam prihvatio. Duboko u sebi sam očekivao da ću jednoga dana ponovo nositi Zvezdin dres i to mi se ostvarilo. Osećam se ispunjeno”.

Ognjen Dobrić, Zvezda, Krka, Crvena zvezda
foto: Starsport

A što se tiče ciljeva?

“Očekivanja u Zvezdi su uvek trofeji. Kao što znate, Zvezda svake sezone osvaja i to je uvek cilj. Možda je sad vreme iskorak u Evroligi.

O Janisu Sferopulosu je čuo mnogo toga lepog.

“Pričali smo se i deluje mi super. Pričao sam sa budućim i bivšim saigračima. Sve najlepše su mi rekli za Sferopulosa. Uputuo me je u način rada i kao što sam rekao, radujem se svemu tome”

Kurir sport / Meridian sport

Bonus video:

03:35

Dobrić posle pobede nad Partizanom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track