NAJVEĆE IZNENAĐENJE SA PEŠIĆEVOG SPISKA LJUBI ZANOSNU BRINETU! Zbog njenih VRELIH objava GORE mreže, ali za nju postoji samo on!
Foto: Printscreen / Instagram / jovi_tomi

ljubav cveta

NAJVEĆE IZNENAĐENJE SA PEŠIĆEVOG SPISKA LJUBI ZANOSNU BRINETU! Zbog njenih VRELIH objava GORE mreže, ali za nju postoji samo on!

Košarka -

Svetislav Pešić odredio je konačan spisak košarkaša za put na Olimpijske igre u Pariz, a jedno od najvećih iznenađenja definitivno je Uroš Plavšić. Ovo će biti prvo veće takmičenje za njega, a podršku će imati u zanosnoj Jovani Tomić sa kojom je u srećnoj vezi.

Uroš i Jovana ne kriju svoju ljubav, pa ga ona često podržava, a tako je bilo i na prijateljskom meču u kom je Srbija bila bolja od Grčke. Jovana je objavila nekoliko storija iz Arene, a kasnije je na svom Instagram profilu podelila i spisak reprezentacije, te čestitala svom izabraniku.

1 / 3 Foto: Printscreen / Instagram / jovi_tomi

Takođe, Uroš i Jovana uslikani su zajedno i na jednom večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, te je tada otkriveno da su u vezi.

Uroš Plavšić, Jovana Tomić
foto: Starsport

Jovana je studirala na Biološkom fakultetu, a bila je angažovana i u modelingu i glumi, a učestvovala je i u rijaliti programu. Takođe, svoje pratioce na Instagramu, kojih ima 100 hiljada, često zna da obraduje vrelim objavama. Pogledajte neke od njenih fotografija:

1 / 10 Foto: Printscreen / Instagram / jovi_tomi

BONUS VIDEO:

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track