BIĆE BURNO NA DERBIJU! Pogledajte SUKOB novog igrača Partizana sa KOMPLETNIM timom Zvezde! Gurnuo Lazića, pa SKOČIO na Bolomboja!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

temperamentan

BIĆE BURNO NA DERBIJU! Pogledajte SUKOB novog igrača Partizana sa KOMPLETNIM timom Zvezde! Gurnuo Lazića, pa SKOČIO na Bolomboja!

Košarka -

Kurir je došao u posed ekskluzivnog dokumenta koji govori da je Partizan u svoje redove doveo bivšeg igrača Efesa Tajrika Džonsa.

Džons igra na pozicijama krilnog centra i centra, visok je 206 centimetara, a ako pogledamo jednu situaciju iz prošle sezone - nema dileme da nas čeka buran večiti derbi.

U susretu u kom je Efes pregazio Crvenu zvezdu u Istanbulu rezultatom 100:55, tokom poslednje četvrtine došlo je do sukoba između Tajrika Džonsa i skoro svih igrača tima sa Malog Kalemegdana koji su u tom trenutku bili na terenu. Sve je počelo tako što je Džons gurnuo Branka Lazića, a momentalno je reagovao Džoel Bolomboj. Nije se Amerikanac tu zaustavio, pa je skočio i na Bolomboja, ali je sukob ipak sprečen.

1 / 3 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kompletnu situaciju možete pogledati OVDE, a nema dileme da su igrači Zvezde zapamtili Džonsa koji će sada nositi igru njihovog večitog rivala.

Nema dileme da nas čeka puno uzbuđenja na predstojećim derbijima...

Kurir sport / Sport klub

BONUS VIDEO:

00:50

Delije pevaju dok Željko Obradović priča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track