LJUDI, VI NE SHVATATE KOLIKO JE ON JAK Bivši kapiten Partizana otkrio neverovatnu priču o Jokiću: Meni bi ISPALO RAME da to uradim
Foto: Starsport

anegdota

LJUDI, VI NE SHVATATE KOLIKO JE ON JAK Bivši kapiten Partizana otkrio neverovatnu priču o Jokiću: Meni bi ISPALO RAME da to uradim

Košarka -

Proslavljeni kapiten Partizana Novica Veličković otkrio je jednu izuzetno zanimljivu priču o bivšem saigraču Nikoli Jokiću.

U razgovoru sa Edinom Avdićem u serijalu "Mojih top 12" Novica se prisetio perioda kada je sa najboljim igračem na planeti delio svlačionicu u Megi.

Na pitanje šta je prvo pomislio kada je video Jokića, Novica je dao zanimljiv odgovor:

"Kad sam ga video prvi put, on je imao neke čunjeve postavljene po terenu, gde treba da ponovi šest promena. Evo sad, da izvučemo svih šest, pa zapamti, uradi, na četvrtoj ćeš... Znači ceo trening bez ijedne greške. Ali ljudi, vi ne shvatate koliko je on jak! Ja ne znam da li sam ga dobio jedan na jedan", kaže Novica i dodaje:

" Ja sa 26, 27 godina i on koji ima 17,18...Ima jedan od najboljih osećaja u desnoj ruci koje sam video ikada. I to kako je u stanju - skineš jednom rukom loptu i baciš je u kontranapad, a da levom držiš čoveka, da pogodiš čoveka na drugoj strani - stvarno je preteško, da ne kažem, meni bi ispalo rame", iskren je bio Veličković.

Podsetimo, Jokić će predvoditi našu reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Srbija je u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i Portorikom, a prvi meč Orlovi igraju u nedelju od 17.15 protiv selekcije SAD.

Kurir sport/J.M.

00:21

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track