Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 17.15 časova odmeriće snage sa selekcijom SAD u prvom meču C grupe u Lilu, a kapiten "Orlova" Bogdan Bogdanović ima veliko poštovanje prema rivalu.

Govorio je košarkaš Atlante za "Atletik", a iako je novinar pokušavao da izvuče neku pretnju Amerikancima, Bogi je to iskusno izbegao.

- Biće vremena za naslove. Neću reći ništa, jer ne želim dodatno da ih motivišem. Verujemo, definitivno, ali ne želimo da im damo dodatnu motivaciju. - rekao je Bogdan.

bogdan-bogdanovic.jpg
Starsport 
foto: Starsport

Upitan je i da li Srbija vidi svoju šansu jer košarkaši SAD nisu blistali u pripremnom periodu, a i imaju problema sa povredama.

-Ne, i dalje mislim da su jedan od najboljih timova koji je ikada zaigrao na Olimpijskom turniru. Svi znaju to, ali niko se neće predati i odbiti da se takmiči. Svi će pokušati da daju svoje najbolje protiv njih zasigurni. Imaju mnogo veterana tamo, znaju kako da se ‘uključe‘ kada bude vreme za to. Imali su 15,16 poena zaostatka protiv Južnog Sudana i videli ste da nisu želeli da izgube. Videli ste da su samo zaigrali malo više timske košarke i pobedili - zaključio je Bogdanović.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

Kurir Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru