Uspeh Novaka Đokovića će se dugo prepričavati. Borba je bila izjednačena, svi smo strepeli i divili se Novakovoj koncentraciji. Na kraju je najbolji svih vremena i pokazao zašto je u ovoj borbi ipak nadmoćniji.

A naše košarkašice izborile su plasman u četvrtfinale OI kada će odmeriri snage sa Australijom.

O istorijskom teniskom finalu OI, kao i o atmosferi u ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije govorili su u emosiji Puls Srbije teniski trener i nekadašnji teniser, Miki Janković i Dajana Butulija, košarkašica i član stručnog štaba košarkaške reprezentacije koja se uključila u program iz Pariza.

sequence-09.01-10-19-04.still016.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Svakako da su utisci neverovatni. Mislim da je jedna reč koja najadekvatnije opisuje ono što je Novak uradio: Neverovatno! Svaki čovek u Srbiji se juče naježio. Mislim da je to jedan neverovatan uspeh i da nas je Novak Đoković sve prijatno iznenadio, jer ne znam koliko je nas verovalo da on može da se vrati posle povrede i pruži takav meč protiv Alkaraza koji je 10 godina mlađi od njega - rekao je Janković.

Butulija kaže da su naše košarkašice ispratile tenisko finale i slavile Novakovu pobedu, ali da su uz to veoma koncentrisane i fokusirane na predstojeći meč sa Austalijom.

sequence-09.01-15-25-18.still018.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Pratili smo naravno Novaka. Svakoga pratimo od naših sportista i ovde vlada jedna posebna atmosfera međusobnog bodrenja i podrške. Uz to morali smo da pratimo i ko će da prođe dalje od košarkaških timova. Čekali smo protivnika juče do ponoći. Moramo da budemo koncentrisali. Koliko je lepo to slavlje, moramo i da budemo skoncentrisani na ono zbog čega smo tu.

Kaže da u našem košarkaškom timu među devojkama vlada pozitivna atmosfera pred susret sa Australijom.

kurir televizija EVO KAKVO JE RASPLOŽENJE NAŠIH KOŠARKAŠICA PRED MEČ SA AUSTRALIJOM! Butulija direktno iz Pariza: Borićemo se, ali postoje klopke..

- Dobra je energija. Svakako ćemo sada kada znamo protivnika primeniti najbolju moguću taktiku. Borićemo se. Tu su i neiskusne igračice koje su prvi put na OI da im pružimo podršku i pokažemo im neki put kako da izbegnu neke situacija koje su klopka. Mnogo je teško da se usmeri sva pažnja na igru i na košarku. Mislim da su spremne i dobro raspložene.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija ON ZNA KOLIKO DUGO ĆE NOVAK JOŠ IGRATI I OSVAJATI TROFEJE! Čuveni teniski trener za Kurir otkriva: POVREDE GA NEĆE ZAUSTAVITI