Jučerašnju sjajnu igru Srbije protiv SAD komentarisao je u jutarnjem programu Kurir televizije Aleksandar Grujin, direktor KLS.

sequence-04.02-44-39-23.still014.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- M smo praktično 35 minuta pokazivali kakav kvalitet imamo i da praktično možemo sa svima da igramo - da ta Amerika ništa nije posebno. Osim Duranta, Karija i Lebrona koji su zaista zvezde, ostali su pokazali daleko manje, dok smo mi pojedinačno pokazali sjajan kvalitet, kao i da postoji jedna velika ljubav prema Srbiji i prema dresu koju nosite - rekao je Grujin i dodao:

- Pokazali smo emociju, onu pravu koja nam je možda manjkala u nekim prethodnim periodima. Sigurno da smo se 35 minuta mi pitali na terenu. Voditi protiv jedne Amerike dvocifrenom prednošću nije mala stvar. Disali smo kao jedan i možda odigrali jednu od najboljih utakmica posle Manile koja bila takođe sjajna. Zaista dobro postavljena strategija od strane selektora Pešića, gde su Amerikanci često bili zbunjeni, da jednostavno nisu pronalazili rešenja kako za napad tako i odbrani.

kurir televizija "AMERIKANCI SU BILI ZBUNJENI, ODIGRALI SMO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAMKICA!" Direktor KLS: Verujem da dobijamo Nemce, ali...

Za Nemačku reprezentaciju sa kojom će Orlovi odmeriti snage za bronzu kaže da je kvalitetna, ali da veruje da će je naš tim pobediti s tim da je momcima potreban ozbiljan oporavak od iscrpljujućeg meča sa SAD:

- Nemci su do sad pokazali kvalitet i istrajnost. Igraju tih 40 minuta na visokom nivou. Ja verujem da možemo da ih pobedimo, ali je našim igračima potreban ozbiljan oporavak nakon meča koji ih je emotivno i fizički ispraznio.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir košarka, Srbija, košarkaši