3333.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je svoj meč za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Ovo su prve reči Svetislava Pešića poslemeča protiv Nemačke. Selektor je bio više nego oštar, a zna se kome je sve namenjeno.

- Srećni smo što smo pobedili danas. Igrali smo čvrsto, kao i protiv SAD. Plan je bio, svi koji prate košarku, znali su da su naše mete bili Šreder i Franc Vagner. Treneri su odradili odličan posao za pripremu odbrane, a znamo da imamo talentovane igrače u napadu - počeo je priču Kari i potom poslao baš jaku poruku:

- Mislim da su, biću veoma jasan, oba tima zaslužila da igraju finale. Veoma jasan! Ne provociram nikoga, oba tima su zaslužila da igraju finale ovog takmičenja - rekao je Pešić.

Šta nas čeka dalje i sa kim na klupi...

- Mislim da nacionalni tim ima budućnost. Ne, ne, sada je vreme da se slavi veliki uspeh, medalja. Nemam nikakav plan da budem iskren. Ne znam šta je prvo u životu što želim da radim. U Srbiji nemamo nacionalnu ligu, a košarka je najvažniji sport. Moramo da mislimo šta pravimo generalno. Ko će da bude selektor ne znam, trenutno je važno da analiziramo Olimpijske igre i pripremimo se za sledeće igre.

BONUS VIDEO:

Kurir Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru