Legendarni španski košarkaš Pau Gasol oglasio se na društvenim mrežama po završetku košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu.

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država odbranila je zlato, srebro je pripalo Francoskoj, a reprezentacija Srbije osvojila je bronzano odličje.

Na svečanoj ceremoniji dodela medalja, koja je usledila odmah nakon finalne utakmice, proslavljeni španski as dodelio je bronzana odličja našim košarkašima.

Kasnije se na društvenim mrežama zahvalio što je dobio priliku da učestvuje u ceremoniji i poslao jednu skrivenu poruku.

"Pamtiću ovo vinale i učešće u ceremoniji dodela medalja! Atmosfera u Bersi areni je bila nestvarna, svaka čast Košarkaškom savezu Francuske, a posebno Sjedinjenim Američkim državama na osvajanju zlata", napisao je Gasol.

Međutim, Španac nije objavio fotografiju Amerikanaca, već momenat kada stavlja Nikoli Jokiću medalju oko vrata. Mnogi smatraju da je tako želeo da stavi do znanja svima ko je, po njegovom mišljenju, bio najbolji na ovim Olimpijskim igrama.

Kurir sport/J.M.

Kurir Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru