OTKRIVENO GDE SE NALAZI NIKOLA JOKIĆ! Evo gde je "zapalio" sa aerodroma - odmah su ga snimili, prvo je uzeo pivo, a onda... VIDEO
Foto: Starsport

hit

OTKRIVENO GDE SE NALAZI NIKOLA JOKIĆ! Evo gde je "zapalio" sa aerodroma - odmah su ga snimili, prvo je uzeo pivo, a onda... VIDEO

Košarka -

Košarkaši Srbije oko 13 časova sleteli su na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sa bronzom oko vrata, a samo nekoliko sati kasnije Nikola Jokić je uslikan na hipodromu u Somboru.

Nije tajna da srpski centar obožava konje i da uživa u konjičkim sportovima, tako da se odmah zaputio na stazu da uživa.

Odmah su ga i kamere snimile i to sa pivom u ruci. Nastavlja sa proslavom započetom u Parizu. Posle pobede protiv Nemačke srpski košarkaši slavili su veliki uspeh, pevali, igrali i kao takvi su potom morali i na ceremoniju dodele medalja. Nije im bilo lako na pobedničkom postolju, ali su uspeli da izdrže i da završe i taj obavezni deo.

Došli su dan kasnije u Beograd, Jokić je prvi izašao sa aerodroma, pridružio se saigračima u autobusu i nedugo posle toga je produžio dalje. Sada je jasno gde je otišao. Pravo u Sombor na konjičke sportove.

O čemu se radi? U pitanju je konjički klub "Vojvođanin" iz Sobmora koji je domaćin srpskog kasačkog derbija. Na programu će da bude 10 kasačkih trka u kojima je učešće najavilo 88 grla iz 15 konjičkih klubova. Gosti na trkačkom danu biće vozači Varga Sandor, Anđal Andor i Vekaš Zoltan iz Mađarske, Peter Zadel iz Švedske i Piscuoglio Carmine iz Italije. U okviru programa biće održana i trka za francuske kobile kada će prisustvovati predstavnica francuske asocijacije Le Trot Mariana Simonot.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:27

Nikola Jokić maše navijačima na aerodromu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track