HIT FOTOGRAFIJA SVETISLAVA PEŠIĆA IZ KAFANE U PIROTU! Kari je dugo čekao da se ovako opusti, njegov sin podelio detalje! (FOTO)
Foto: @starsport

UŽIVANJE

HIT FOTOGRAFIJA SVETISLAVA PEŠIĆA IZ KAFANE U PIROTU! Kari je dugo čekao da se ovako opusti, njegov sin podelio detalje! (FOTO)

Košarka -

Selektor Srbije Svetislav Pešić vrlo dobro zna da uživa u uspehu koji je ostvario sa reprezentacijom na Olimpijskim igrama.

Orlovi su bili blizu pobede protiv SAD u polufinalu, ali na kraju su zadovoljni osvojenom bronzom.

Selektor Pešić je dočekao povratak u Pirot nakon brojnih obaveza koje su članovi nacionalnog tima imali nakon Olimpijskih igara, a njega je tamo sačekala jagnjetina, baš onakva kakvu voli.

"Jagnje da ti trnu zubi i luk iz bašču", poručio je Marko Pešić, sin popularnog Karija, uz fotografiju oca koji uživa u jelu.

Svetislav Pešić
foto: Instagram/pesic7

Podsetimo, Pešić je pre nekoliko godina u intervjuu za televiziju "Arena sport" pričao i o hrani, odnosno baš o jagnjetini.

"Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. I zaboravio sam, luk mora da bude iz bašču i da su pripremljeni ladni špriceri, od roze i od sodu", rekao je selektor tada, a te rečenice su danas ponovo aktuelne.

Bonus video:

04:36

Svetislav Pešić na dočeku u Skupštini grada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track