Košarkaški klub Partizan započeo je pripreme za novu sezonu, a trener Željko Obradović računa na sve igrače koji su predstavljeni sinoć na "crno-beloj simfoniji".

Jedini ko je bio odsutan sinoć je plejmejker Karlik Džons, ali se i on nasmejan pojavio u opremi Partizana.

Prvi je na teren izašao Mario Nakić, a potom su mu se pridružili i osatli prvotimci.

Kurir/Dejan Ignjatović Mario Nakić na prvom treningu Partizana

Sastav Partizana izgelda ovako: Balša Koprivica, Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski.

Željko Obradović je došao nasmejan, vlada fantastična atmosfera, pogledajte kako sve izgleda:

Dejan Ignjatović, Starsport© "PARNI VALJAK" UPALIO MOTORE! Željko Obradović NASMEJAN na prvom treningu Partizana u novoj sezoni! (FOTO+VIDEO)

Parni valjak će 7. i 8. septembra učestvovati na turniru u italijanskom gradu Trapaniju gde će se sastati sa ekipama Dertona iz Tortone, domaćim Trapani Šarksima i Golden Kingsima iz Japana.

Partizan će poslednju proveru pred početak sezone imati na turniru u Atini 20. i 21. septembra, gde će uz domaći PAO igrati i Efes i Makabi.

Nova sezona počinje 23. septembra utakmicom na svom terenu protiv Borca u prvom kolu ABA lige, dok će prvi evroligaški meč biti odigran 3. oktobra protiv Baskonije u Vitoriji.

Kurir sport