UDARNE VESTI IZ AMERIKE: Okrivljen brat Nikole Jokića!
Foto: Starsport

UDARNE VESTI IZ AMERIKE: Okrivljen brat Nikole Jokića!

Košarka -

Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića, okrivljen je zbog nasilničkog ponašanja u SAD.

Brat zvezde Denver Nagetsa pojavio se u sredu pred Okružnim sudom u Denveru pod optužbom za prekršaj nakon tuče koja se zbila u aprilu ove godine.

Strahinja Jokić (42) optužen je za napad trećeg stepena nakon što je na društvenim mrežama postao viralan video na kojem se vidi kako udara čoveka u lice tokom utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa.

Napad je usledio nakon "verbalne svađe". Navijač koji je udaren pesnicom dao je izjavu policiji tri dana posle utakmice. Zadobio je potres mozga, posekotine i modrice po licu. Navijač u početku nije želeo da podnese tužbu, ali se kasnije predomislio, saopštila je policija.

Strahinja Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Strahinja Jokić optužen je krajem jula, a policiji je rekao da ne oseća da je uradio ništa loše jer je branio starijeg čoveka kojeg je poznavao veoma dugo.

Sudija Okružnog suda u Denveru je u doneo nalog kojim se Strahinja Jokić mora držati dalje od navodne žrtve u ovom slučaju. Takođe je naložio Jokiću da završi uzimanje otisaka prstiju i vrati se u sud u oktobru kako bi se izjasnio o krivici.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track