KABOKLO NA KORAK DO NBA UGOVORA: Menadžer potvrdio interesovanje! Biće saigrač sa Stefom Karijem! Šta ovo znači za Partizan!?
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

šansa

KABOKLO NA KORAK DO NBA UGOVORA: Menadžer potvrdio interesovanje! Biće saigrač sa Stefom Karijem! Šta ovo znači za Partizan!?

Košarka -

Na papiru je još uvek košarkaš Partizana, u mislima to nije još od bega iz tima pre finalne serije Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, ali karijera Bruna Kabokla je konstantno pod lupom javnosti. Spekulisalo se dugo o nastavku Kaboklove karijere, pominjana je ogromna plata koju mu nudi Hapoel Tel Aviv, ali...

Realnost je trenutno da Bruno trenira sa četvorostrukim šampionima NBA lige Golden Stejt Voriorsima i da je vrlo blizu potpisa sa ovim klubom.

To je potvrdio i njegov menadžer Danijel Hazan.

- On će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka sa ciljem da potpiše ugovor i veruje da će uspeti. U pregovorima smo, dobro napredujemo. Definitivno je opcija koju vredi zadržati - rekao je Hazan.

Partizan je aktivirao klauzulu za još jednu godinu njegovog ugovora, iz kluba tvrde da su igraču isplaćene sve zarade, tako da imaju pravo na obeštećenje u slučaju odlaska.

Otkupnina koju bi "Ratnici" trebalo da isplate crno-belima za usluge Brazilca iznosi 1.000.000 evra.

Koliko je sve ovo realno i šta će se na kraju dogoditi, ostaje da vidimo.

Svakako se uskoro očekuje kraj ove sapunice koja je od bajkovitog početka između Bruna i Grobara stigla do košmara...

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:52

Grobari pevaju nakon poraza od Reala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track