Fudbaleri Partizana poraženi su u Belgiji od Genta rezultatom 1:0 i tako neslavno završili svoje učešće u Evropi.

Uspeli su fudbaleri crno-belih ono što niko pre njih nikada nije, ispali su u jednoj godini iz kvalifikacija za tri evropska takmičenja, a situacija u klubu je u najmanju ruku alarmantna.

Ovim problemom se pozabavio i predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, koji se na društvenoj mreži "X" zapitao šta treba da se dogodi, da bi se neke stvari promenile..

- Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u Fudbalskom klubu Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. Moj ulazak u Sportsko društvo Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u fudbalski klub koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje "ko može", KK Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan! - napisao je Mijailović.

Kurir sport