LUNDBERG JE OVOM FOTKOM ZAPALIO INSTAGRAM I ODUŠEVIO SVAKOG NAVIJAČA PARTIZANA: Objavio sliku sa Žocom uz moćne reči: Učim od...
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia

društvene mreže

LUNDBERG JE OVOM FOTKOM ZAPALIO INSTAGRAM I ODUŠEVIO SVAKOG NAVIJAČA PARTIZANA: Objavio sliku sa Žocom uz moćne reči: Učim od...

Košarka -

Košarkaški klub Partizan je ovog leta promenio gotovo čitav tim, a jedan od novajlija je Ife Lundberg koji je među crno-bele stigao iz Virtusa.

Utisak je da se Ife sjajno uklopio u novoj sredini, ima ogromna očekivanja a sada je na svom Instagram profilu objavio galeriju slika, iz koje se jedna fotografija posebno ističe.

I to prva, sa najtrofejnijim košarkaškim trenerom u Evropi, Željkom Obradovićem.

Pored fotografije, Lundberg je napisao i moćan opis koji je oduševio svakog navijača beogradskog kluba.

- Pronalazim svoj put dok učim od najboljih. Samo naporan rad - kratko je napisao Ife.

Prošle sezone ovaj košarkaš u dresu Virtusa iz Bolonje pružao je odlične partije u Evroligi, a posebno je bio inspirisan u duelima protiv Partizana, postigavši 16 i 20 poena.

Gabrijel Ife Lundberg u decembru puni 30 godina, a pored pozicije plejmejkera, može da igra u na mestu beka. Rođen je u Kopenhagenu, a pored igranja u Španiji, Poljskoj i Rusiji, pokušao je i u NBA ligi u Feniksu, ali je posle samo nekoliko meseci potpisao za Virtus.

Kurir sport

Bonus video:

02:32

Željko Obradović o početku priprema Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track